Digital

Digitale kanalen zijn het visitekaartje voor ieder (winkel)gebied. De kernwaarden (branding) zijn hetgeen wat de digitale kanalen moeten uitstralen.

Wij zorgen ervoor dat er vanuit de strategie een digitale strategie met een duidelijk plan wordt geschreven. Onze afdeling digital is gespecialiseerd in het opzetten en beheren van sterke digitale kanalen en het bedenken en uitvoeren van digitale campagnes en acties. Hoe we dat doen?

Wij plannen de posts consistent in; dat betekent dat er geen week voorbij gaat dat het winkelcentrum niet online zichtbaar is geweest. Niets gaat je zo veel bereik opleveren als de juiste strategie inzetten én consistent zichtbaar zijn bij de juiste doelgroep. Ook zetten wij social advertising in om de (potentiële) doelgroep nog gerichter te bereiken.

Echte beelden combineren met echte verhalen in een herkenbare stijl. Onze fotograaf, videograaf en redacteur zorgen er samen voor dat de content een professioneel uiterlijk heeft en aansluit bij de contentstrategie.

Wij weten precies welke inhaakmomenten en social media trends relevant zijn voor de doelgroep en creëren op die basis creatieve en persoonlijke content van.

Wij verhogen de online slagkracht door doelstellingen te ontwikkelen die passen bij de strategie, deze continu te monitoren en waar nodig bij te sturen.

Meer weten?

Team Digital

Jeffrey

Digital Copywriter

Jeffrey verbindt (winkel)gebieden met de doelgroep. Hij gaat connecties aan via alle digitale kanalen en creëert loyaliteit en klantbinding.

Estelle

Digital Copywriter

Estelle houdt zich bezig met het creëren van creatieve content. De digitale kanalen zijn het visitekaartje van jouw (winkel)gebied.

Yasmin

Digital strategy manager

Yasmin is de aanvoerster van het digital team. Van strategieën, creatieve campagnes, data-analyses tot de uitvoering.